Dit is de investering voor jou:

1 op 1 sessies

Ik start altijd met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Daarbij voel ik in wat er voor jou passend is op dit moment en alle items in uit mijn toolkit zet ik hiervoor wisselend in. Zo combineer ik precies dat met elkaar wat jij op dat moment nodig hebt. Uiteraard in overleg.

 

Elke sessie duurt in principe 1,5 uur, maar ik vind het super belangrijk dat je de tijd krijgt die je nodig hebt en daarom is er altijd gelegenheid om nog wat langer door te gaan wanneer dat nodig is.

Voor elke sessie van 1,5 uur bedraagt jouw investering in jezelf, onze uitwisseling in energie, € 90,-.

Ik zorg dat ik genoeg tijd voor je inplan, ook voor eventuele uitloop. Voor elk half uur dat we langer bezig zijn, betaal je € 30,- extra.
Ik overleg uiteraard altijd eerst even met je als we na 1,5 uur nog niet helemaal klaar zijn.

Intuïtieve massage

Massage kan een onderdeel zijn van een één op één sessie, maar je kunt ook een losse massage bij me boeken.

1 uur € 60,-
1,5 uur € 85,-

Ik maak gebruik van verschillende technieken, overleg altijd met jou wat je wensen zijn en wat je wel of niet fijn vindt.

Al mijn massages zijn energetisch en intuïtief en ik maak tijdens de massage ook (in overleg) gebruik van systemisch werk op het lichaam, edelstenen en Reiki.

Vrouwencirkels

De uitwisseling in energie voor deelname aan één van de vrouwencirkels, bedraagt € 22,-.

Elke vrouwencirkel zijn er twee kleine beurs plekjes voor € 11,- zodat de cirkel voor elke vrouw toegankelijk is. Informeer even of deze nog beschikbaar zijn op de datum van jouw keuze.

Workshop manifesteren en Visionboard maken

Deze workshop is van 11:00 tot 16:00 uur, de prijs van deze workshop is € 65,-. Deze dag is altijd inclusief water, thee, lekkere tussendoortjes en een gezonde, glutenvrije, vegetarische lunch. HIER vind je alle info over deze dag.

 

One day retreat Zelfliefde

Voor deze fantastische liefdevolle dag is jouw investering € 88,-.
(Je betaalt € 55,- bij aanmelding en het restant van € 33,- op de dag zelf.)

Deze dag is altijd inclusief gezonde, vega/glutenvrije lunch en de hele dag thee, water, fruit en lekkere tussendoortjes.
Ook maak je op deze dag een hart visionboard. Dit prachtige hart is van jou en neem je mee naar huis.
Daarbij ontvang je van mij ook nog een zelfliefde cadeautje.
Lees HIER alles over deze dag.

Cirkels of workshopdagen op maat (en/of op locatie)

Voor cirkels of workshopdagen die ik op maat en/of op locatie geef, maak ik een offerte mop maat.
Kijk voor de mogelijkheden HIER.

vrouwencirkels (1)

Het is tijd voor jou! Voel je welkom!

Wat ik de afgelopen jaren als ontzettend bijzonder heb ervaren is dat elke euro die ik in mezelf heb geïnvesteerd, in veelvoud en op allerlei manieren bij me is teruggekomen.

Het universum reageert op energie. De energie die jij uitzend krijg je als een magneet terug. Investeer je dus liefdevolle euro's in jezelf, in jouw stralende energie, krijg je die stralende energie direct retour in welke verschijningsvorm dan ook.


Het is jouw leven, zorg dat je straalt!