Zelfliefdedag met leefstijl- en hormoonadvies

Gun jezelf liefde én een gezonde leefstijl

Zelfliefde is zóóó belangrijk!
Maar we zijn vaak vooral lief voor anderen...

Zou jij:

Meer voor jezelf willen zorgen, in plaats van altijd voor anderen?
Vaker nee durven zeggen?
Beter leren luisteren naar de stem binnen in jou?
Wat vaker kunnen ontvangen in plaats van alleen maar te geven?
Af en toe willen kunnen stoppen en stilstaan in plaats van altijd maar doorgaan?

Maar wil je ook:

Weten of jouw hormonen in balans zijn?
Leren hoe je deze in balans krijgt én houdt?
Alles weten over hoe je met eenvoudige stappen je leefstijl kunt verbeteren?

Dan is deze dag er voor jou!

Zelfliefde is ontzettend belangrijk omdat bij te weinig zelfliefde continue je stressniveau hoog is. Dit zorgt voor vermoeidheid, geïrriteerdheid, het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen en uiteindelijk zelfs voor uitputting of burnout.

Tijdens deze one day retreat kom je in een bad van liefde én leer je hoe je deze liefde meeneemt als zelfliefde, die je elke dag aan jezelf kunt geven.
Daarnaast ga je naar huis met waardevolle tips over hoe je met heel eenvoudige stappen jouw leefstijl zó inricht dat jouw hormonen optimaal in balans komen/blijven. Juist voor ons vrouwen is dit super belangrijk!

Wat gaan we doen?

We gaan de dag vullen met liefde. Bomvol onvoorwaardelijke liefde. Een warm bad vol!

Dit gaan we doen door middel van:

Stilte

We starten de dag helemaal in stilte. Juist in stilte kun je rustig landen. Waarna ik je direct meeneem in een korte meditatie om lekker tot jezelf te komen. Daarna open ik de cirkel. We stellen ons voor, trekken een kaartje en ontbranden samen ons licht.

Cacao

We starten de dag met een kopje ceremoniële cacao. Cacao nodigt je uit om met het diepste in jezelf te verbinden en het opent je hart. Zo is cacao precies het juiste startpunt voor deze dag.

Muziek, meditatie en adem

Ik neem je mee op een zachte, mega ontspannende reis in jezelf door middel van heerlijke muziek, mijn drum, mijn stem en begeleid je door fijne meditaties en zacht, maar diep ademwerk.

Innerlijk kind werk

Zacht en helend. Door middel van kleine oefeningen, een schrijfopdracht en visualisatie, maak je contact met je innerlijk kind en de behoeften van jouw innerlijke kind.

Hormonale check-up

Aan de hand van allerlei symptomen brengen we in kaart waar jouw hormonen misschien wat minder in balans zijn. Hormonen zijn super belangrijk voor een gezond functioneren. Weten welke er minder in balans zijn is waardevolle kennis.

Leefstijl advies

Met een gezonde hormoonbalans als leidraat, vertel ik je de belangrijkste pijlers voor een gezonde leefstijl. Om deze pijlers aan te pakken vertel ik je allerhande eenvoudige tips waar je direct mee aan de slag kunt. Wat is nu belangrijk als het gaat over suiker, vetten, E-nummers, diëten, sporten en ontspannen? Ook krijg je tips om je gezonde weg door de supermarkt te vinden.

Cirkel

We sluiten de dag af zoals we begonnen zijn, met een deelronde in de cirkel. Wat neem je mee van vandaag? Misschien heb je nog vragen? Samen ronden we de dag af en ga jij naar huis met een gezonde dosis zelfliefde én leefstijlkennis om goed voor jezelf te zorgen.

Kopie van foto rijte (1)

Verzorging en lunch

Deze dag is inclusief de hele dag thee, water, fruit en lekkernijen én een heerlijke vegan/glutenvrije lunch. Deze bestaat uit een verse soep en crackers met heerlijke spreads.

Je ontvangt na deze dag alle leefstijl tips nog van mij in een document via email. Zodat je ze altijd terug kunt lezen.

Details:

Wanneer?

Datum nog nader te bepalen. Wil je dat ik je op de hoogte houd? Stuur mij dan HIER even een appje.

Van 10.00 tot 16.00 uur.

Waar?
In het centrum van Hoorn, met gratis parkeermogelijkheid op 5 minuten lopen.

Prijs:
Jouw liefdevolle investering in jezelf, onze uitwisseling in energie voor deze dag is 88 euro.

Let op!
Omdat ik het super belangrijk vind dat iedereen voldoende persoonlijke
aandacht krijgt op deze dag is er slechts plaats voor 8 deelnemers.

Love yourself so much!